Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Vi i Tveitevåg AS er overbeviste om at et nært samarbeid mellom tannlege, tanntekniker og pasienten selv, er veien til vellykket behandling og fornøyde pasienter. Dette ønsker vi blandt annet å oppnå gjennom å vere tilgjengelige for kasusplanlegging, behandlingsforslag og fargeuttak.

Vi kan tilby rådgivning og fremstilling på alle felter innen dentalprotetikk og gjennom vårt sammarbeid med Nobel Biocare sørger vi for å levere produkter som sikrer forutsigbar design, kvalitet og pris. Utvid ditt protetiske behandlings-tilbud til dine pasienter – sammen med oss!

Bedriften har siden 1988 vært eid og drevet av Karen og Terje Tveitevåg under navnet Tveitevåg AS Tannteknisk laboratorium. Vi har lokaler i midt i Bergen sentrum, noe som gir oss nærhet til tannleger både i bykjernen og bydelene rundt.
 Laboratoriet er åpent fra 08.00 til 16.00 på hverdager.


bilde

Terje Tveitevåg

Medeier og tanntekniker i Tveitevåg AS. Ferdig utdannet i 1977. Solid erfaring fra alle felt i faget, med hovedvekt på porselensbygging og proteser.
Har deltatt på en rekke faglige kurs innen estetikk, helceram, implantater og porselen. Oppdatert på ny teknologi, og har deltatt på kurs innen cad/cam. Deltar gjerne i kasusplanlegging, og gir behandlingsforslag både på fast og avtagbar protetikk.

bilde

Karen Tveitevåg

Medeier og tanntekniker i Tveitevåg AS. Ferdig utdannet i 1981. Solid erfaring fra faget, med hovedvekt på helceram, scanning, E-max og Procera.
Har deltatt på en rekke faglige kurs innen estetikk, helceram, porselen og implantat og cad/cam. Deltar gjerne i kasusplanlegging vedrørende estetiske løsninger, gir behandlingsforslag – oppvokset studiemodell – som kan prøves inn på pasient før behandlingen starter.

bilde

Hanne Farestvedt

Har vært renholdsansvarlig siden 2010, ved siden av studier ved kokkelinjen på Årstad VGS.


Samarbeidspartnere

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn